Dance Classics Party with The Rubettes feat. John, Mick & Steve


Hot News 26 Nov 2019, The Rubettes Ft. John, Mick & Steve komen naar Nederland!

 

Voor het eerst in 14 jaar tijd, komen The Rubettes met John Richardson, Mick Clarke en natuurlijk Steve Etherington naar Nederland.

We gaan Back to the Seventies, en wel op 21 November 2020, waar u de sound van The Rubettes gaat herbeleven, met als titel

Back to the Seventies Dance Classics Party with The Rubettes feat. John, Mick & Steve

 

Wij van 70's Idols Agency, zijn trots dat zij in het mooie Theater Markant van Uden te gast mogen zijn, en wel in de evenementenhal, die zal worden omgebouwd tot een Back to the Seventies event. Op deze avond zal ook dj Roland de Winter aanwezig zijn, die voor, in, en na de pauze bekende hits en dance classics ten gehore zal brengen, waar iedereen natuurlijk lekker op kan dansen, en uit zijn bol kan gaan.

 

 

De tickets voor dit event zijn vanaf vandaag te koop, zowel als aan de Kassa, als online op de website van het Theater markant in Uden. Voor meer informatie en Tickets over deze Back to the Seventies. Dance Classics Party, gaat u naar de website van Theater Markant.

 

Let op: Deze avond is voor staand publiek. Wit u een zitplaats?, dat kan, maar er zijn slechts een beperkt aantal kaarten hiervoor te koop.

De tickets voor deze avond kosten €25,00  Deze prijs is exclusief ticketkosten (1,85 Euro per ticket) 

Ga hier naar de website van Theater Markant in Uden Holland 

 

Voor de fans die wij verwachten uit de UK, Frankrijk, Belgié, Duitsland en Nederland, en hier willen blijven overnachten, verwijzen wij u naar Hotel v.d Valk in Uden  of naar Hotel Arrows in Uden

 

Heeft u vragen, stuur dan een email naar informatiepunt@markantuden.nl of info@70sidolsagency.nl